söndag 12 juni 2011

Lyxig studentmat

Det är ju ofrånkomligt att bli mer intresserad av mat när man läser ett livsmedelsprogram. Även om det var roligt med nya maträtter innan, provar jag på lite mer olika mat nu. Och igår kunde jag äntligen stryka en matrelaterad sak från min "att-göra-någon-gång-i-livet"-lista. Detta är säkert något som de flesta redan ätit, men jag hade faktiskt aldrig smakat på pilgrimsmusslor tidigare. Och efter att ha tittat på en massa kockprogram undrade jag mer och mer över hur sådana här "perfectly cooked scallops" kunde tänkas smaka. Så nu när jag hittade frysta i mataffären kunde jag inte låta bli att köpa det. För er som inte ätit det kan jag berätta att det var ganska likt andra musslor, lite smak av saltvatten och musselkonsistens. För er som ätit det förut - ja, det kanske är så att "perfectly cooked scallops" bara återfinns på Gordon Ramsays lyxrestauranger, men jag är nöjd ändå :) Nu kan jag ha en subjektiv åsikt om pilgrimsmusslor och jag har blivit en erfarenhet rikare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar